Legfrissebb hírek

2013. augusztus 01.

ATT_TourMANTIS OPEN
2013/IV. BIG SLAM
* * * *
Keszthely
SUN Tenisz Klub
2013. augusztus 17. – 18.

Kiemelt – 120.000.-Ft – összdíjazású verseny a ShopSport Kft. – a MANTIS magyarországi forgalmazója – támogatásával!

Versenyszámok:

 • Férfi egyéni „A”, „B” és Szenior (+45),
 • Női egyéni,
 • Férfi páros,
 • Vegyes páros.

FIGYELEM!
A Férfi egyéni „B” (szabadidős teniszezők) versenyszámon INGYENESEN vehetnek részt azok, akik a Férfi egyéni „A” versenyszámban neveztek!

Részvételi díj:

 • 4.900.-Ft/fő Férfi egyéni,
 • 3.000.-Ft/fő páros versenyszámban,
 • illetve 1 egyéni, és 1 páros nevezés esetén: 7.500.-Ft/ fő,
 • Női egyénire 3.500.-Ft./fő.

FIGYELEM!
Kedvezményes előnevezés aug. 14.-én éjfélig a Facebook-on!

Nevezési határidő:

 • aug. 16-án, pénteken 18:00 óráig: Férfi egyéni „A”-ra !!!
 • aug. 17-én, szombaton 15:30 óráig: Férfi párosra;
  14:00 óráig: Szeniorra (+45) és Férfi egyénire,
 • illetve aug. 18-án, vasárnap 09:00 óráig: Női egyénire, Férfi egyéni „B”-re;
  13:00 óráig: Vegyes párosra

Csak írásban lehet nevezni a simontenisz@citromail.hu-ra küldött e- mailben, illetve a 06 30 989 0549 telefonszámra küldött SMS-ben.

Sorsolás, játékrend elkészítése pénteken 19:30 órakor, mely 20:30 óra után honlap címoldalán megtekinthető!

Lebonyolítás:

 • előzetes sorsolás alapján 9 nyert játék ( 8:8-nál tie break ), egyenes kieséssel, vagy csoportmérkőzéses (24 főig) rendszerben.
 • Szombaton
  09:30 órától: Férfi egyéni „A”,
  14:00 órától: Szenior (+45) és Férfi egyéni,
  kb. 16:00 órától: Férfi páros,
 • Vasárnap
  09:00 órától: Férfi egyéni „B”, Női egyéni,
  13:00 órától: Vegyes páros

Díjazás:

 • vásárlási utalvány és termék

Szombaton a nevezőket vendégül látjuk vacsorára, és hozzá természetesen ingyen kapják a sört is!
/ VENDÉGEK ÉTKEZTETÉSE: 1.000.-Ft./ fő /

Felvilágosítás:

 • 06 30 989 0549 telefonszámon, Simon Lászlótól.

Várjuk szeretettel a nevezők jelentkezését!

SUN Tenisz Klub

www.shopsport.hu
www.simontenisz.eoldal.hu


2012. november 12.

Emma Beddoes csatlakozik a MANTIS-hoz, mint a márka nagykövete

A MANTIS leigazolta Emma Beddoest, Anglia squash csillagát, így mától ő is a márka nagykövete.

Emma, aki az MB Nottingham játékosa és jelenleg 28. a világranglistán, hosszú távú megállapodást kötött a brit squash márkával. Beddoes a MANTIS Power 110 ütőt fogja használni és ő lesz az első játékos, aki a 2013 januárjában piacra kerülő új MANTIS Tour response – ezt a prémium teljesítményű squash húrt is beveti.

Emma, aki az egyike Anglia top 5 női fallabda játékosainak, és 7 WSA World Tour címmel büszkélkedhet, így kommentálta az eseményt:

– Nagyon örülök, hogy csatlakozhatom a MANTIS nagykövet programhoz, és nagyon várom, hogy a Power 110-et használhassam. Annak ellenére, hogy a MANTIS viszonylag új márka, mégis erről beszélnek a legtöbben a szakmában! Úgy érzem, izgalmas együttműködésnek nézünk elébe.

Itt nézheti meg az Emmával készült interjút!

Martin Aldridge, a MANTIS alapítója és ügyvezető igazgatója azt mondta:

– Emma szerződtetése jelentős lépés a MANTIS számára, örömmel üdvözöljük őt a csapatunkban. A márka lépésről lépésre erősödik,Anglia egyik legjobb profi játékosának leigazolása segít megerősíteni pozíciónkat a piacon. Van néhány izgalmas új fejlesztésünk a squash felszerelések terén, és nincs kétségem afelől, hogy a MANTIS Tour húrt kedvelni fogják mind a játékosok, mind a kereskedők.

Beddoes csatlakozik Eddie Charltonhoz valamint a magasan rangsorolt junior ​​korcsoportos Elise Lazarushoz és Robbie Keefehez, mint a brit MANTIS Squash nagykövete.

A MANTIS a közelmúltban jelentette be, hogy a korábbi brit első és US Open döntős Greg Rusedski a MANTIS tenisz nagykövete lett, valamint a márka a hivatalos ütő és labda szponzora a Statoil Masters Tennis versenynek, ami decemberben kerül megrendezésre a Royal Albert Hall-ban.

Legyen a MANTIS rajongója a Facebookon!


2012. július 24.

Megjelent az új Mantis/Asics tenisz katalógus!

Itt nézheti meg termékkatalógusunkat PDF-formátumban!


2012. június 21.

Ütős móka, de túlságosan kemény munka

Andrew Elliott fonákot üt az edzésen

A „multi-tasking” nekem olyan, mint a japán nyelv. Hasznos és szép dolog lenne megtanulnom, de őszintén szólva, sosem fogom. Képes vagyok órákat bámulni sport közvetítéseket a kanapén fekve, miközben nassolok. De ez az én korlátoltságom és aligha nyűgöz le bárkit is.

Sosem fogok teniszütővel a kezemben, tolószékben gurulni és teniszezni. Ezért is csodálom Andy Lapthorne-t, a brit kerekesszékes teniszedzőt, aki pontosan ezt csinálja.

– A bénulásomat egy születéskori agykárosodás okozta, mely mind a négy végtagomat érinti, de főleg a lábamat – mondta a 21 éves Lapthorne. – Sokkal gyorsabban elfáradok, mint egy ép ember.

Mégis az egyetlen személy, aki falfehér volt a játszma után a Roehampton-i Nemzeti Tenisz Központ nem fogyatékos tudósítója.

Párszor kipróbáltam, hogy milyen lehet így játszani. És azon ritka alkalmakkor, amikor sikerült a kerekesszéket jó helyre irányítanom, hogy elérjem a labdát, és valahogy vissza is ütöttem a háló felett – kedvem lett volna hátradőlni, rágyújtani, és azt mondani, hogy igen: megtettem! Megfeledkezve arról, hogy az ellenfelem vissza is ütheti a labdát.

Jobb voltam a szerváknál – valószínűleg, mert ott csak egyhelyben kell állni, a játék egy aspektusára koncentrálva. De szerintem ez a sport így is ugyanolyan frusztráló, fárasztó és élvezetes, mint a tenisz maga.

–  Szerintem a kerekesszékes tenisz egyike azon kevés sportoknak, ami nagyon hasonlít az épek által játszott párjához – mondja Lapthorne, aki már 12 éves kora óta űzi ezt a kemény sportot. – Van világkörüli turnénk, van világranglistájánk, játszunk a Grand Slam-eken. Ez az, ami vonzott engem. A szabályok, a hálók, az ütők, minden pontosan ugyanolyan, kivéve, hogy a labda kettőt pattanhat. A legjobb játékosok többsége mégis meg tudja ütni a labdát az első pattanás után.

Lapthorne világbajnoki negyedik helyezett, az Eton Manor-i tesztsorozaton az elődöntőben vesztett, de úgy véli, a paralimpia ki fogja belőle hozni a legjobbat.

–  Szeretném, ha az emberek látnák, hogy mi is profik vagyunk és ugyanúgy játszunk, mint az ép versenyzők. Tudni fogják, hogy ez nem csak egy kis szórakozás, és hogy mi is élsportolók vagyunk. A Grand Slam nagy nekünk, a paralimpia a lényeg. Az ember négy évig vár rá. Én már akkor is 2012-re készültem, mielőtt meghirdették volna, hogy itt, Angliába lesz az olimpia. Az az egy hét többet jelent nekem, mint bármi más. Amikor a külföldi játékosok kijönnek 7500 ember elé, 10-20 százalékos előnyöm lesz. Remélhetőleg minden  klappolni fog.


2012. június 19.

A MANTIS lett a 2012-es Subway World Masters Squash Championships hivatalos ütője

Az England & Squash Racketball (ESR) ma bejelentette, hogy a brit ütőgyártó MANTIS (www.mantis-sports.com) lett a Birmingham-i 2012-es Subway World Masters Squash Championships hivatalos ütője.

A MANTIS nemrég szerződtette Greg Rusedski-t, mint a márka teniszágának nagykövete. A termékeket ma már profi turnékon élsportolók használják, mint a kiemelkedő Nottingham-i játékos, Eddie Charlton és Elise Lazarus, utóbbi az Egyesült Királyság és Európa legjobbja a 13 év alatti korosztályban.

A bajnokság július 20-27 között kerül megrendezésre, több mint 45 ország 750 játékosa küzd meg a világbajnoki címért.

Shaun Crampton, a MANTIS értékesítési és marketing igazgatója elmondta:

– Nagy örömünkre szolgál, hogy MANTIS lett a 2012-es Subway World Masters Squash Championships hivatalos ütője. Nemrégiben az Allam British Open és a Manchester-i Brit Grand Prix hivatalos ütője is mi voltunk. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb squash versenyeken vehetünk részt, nagyon várjuk a Birminghami eseményt.

A verseny igazgatója, Chris Nutley hozzátette:

– Fantasztikus, hogy a MANTIS részt vesz ezen a globális sport és közösségi eseményen. A játékosok a világ minden tájáról érkeznek, a kategóriákban a 35 és a 80 év felettiek is képviseltetik magukat. Élvezetes versengés és fantasztikus hangulat lesz ezen a squash versenyen.


2012. június 01.

A MANTIS 285-ös ütője elnyerte a „legjobb középhaladó ütő alapvonali játékhoz” címet a Tennishead magazin 2012-es júniusi számában!

Nagyon örülünk a díjnak, főként, hogy a legtöbb tenisz mérkőzést alapvonalnál játsszák manapság.

Tavaly a MANTIS 300 nyerte a haladó ütők között a legjobb ár-érték arányú ütő díját. Ez óriási elismerés volt számunkra, hiszen célunk, hogy kivételes minőségű ütőket gyártsunk alacsony áron.


2012. május 30.

A MANTIS Tour 305-ös ütő a Tennis Warehouse amerikai kereskedelmi lánctól is csak elismerő szavakat kapott:


2012. április 2.

A MANTIS lett az Allam British Open Championships hivatalos teniszütője!

Az England Squash & Racketball (ESR) ma bejelentette: 3 éves szerződést írt alá az angol teniszütő gyártóval, a MANTIS-szal. Ezzel a MANTIS lett az Allam British Open Championships hivatalos teniszütője 2012-től 2014-ig. A 2012-es bajnokságot Londonban az O2 Arénában tartják május 14. és 20. között

A MANTIS nemrégiben szerződtette Greg Rusedski-t, aki a márka nagykövete lesz a tenisz szekcióban. A márkát immár profik is használják, mint a Nottinhgam-i Eddie Charlton, aki a MANTIS POWER 130-cal játszik.

Martin Aldridge a MANTIS alapítója és ügyvezető igazgatója lelkesen nyilatkozott a szerződésről:

– Örülünk, hogy a MANTIS-t nevezték ki az Allam British Open hivatalos teniszütőjének. Mi egy brit vállalat vagyunk, az elkövetkező években szeretnénk terjeszkedni márkánkkal. Mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk a British Open-t, amely vitathatatlanul az egyik legrangosabb bajnokságok az ütős sportokban.

A MANTIS termékit meg lehet vásárolni a British Open-en.

A jegyek a British Open-re és az azt követő Gálavacsorára gyorsan fogynak, de még elérhetőek a www.britishopensquash.net weboldalon. Rendeljen gyorsan és nyerjen egy MANTIS PRO 115-ös squash ütőt!


2012. április 1.

Lapthorne egyéniben győzelmet aratott

A MANTIS márka nagykövete Andy Lapthorne megszerezte negyedik kerekesszékes ITF 1-es sorozatbeli egyéni győzelmét az amerikai David Wagner világbajnoki 2. helyezett ellen. A Cajun Classic a vége felé közeledik.

A második kiemelt, és világbajnoki negyedik helyezett Lapthorne kétségkívül a legjobb formáját hozta a volt világelső Wagnerrel szemben karrierjük kilencedig találkozóján. A mérkőzést végül 6-2, 6-2-re nyerte.

Szoros időbeosztása ellenére Andy arra is szakított időt, hogy múlt héten régi iskoláját meglátogassa és beszéljen életéről, a teniszről és a közelgő paraolimpiáról.

Tekintse meg az eseményről készült képeket a MANTIS hivatalos Facebook oldalán! (ide kattintva)


2012. március 22.

A Sport Source International (SSI) megállapodást kötött a MANTIS Sporttal

Paul Zalatoris a Sport Source International elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy több éves megállapodást köt és kizárólagos forgalmazója lesz a MANTIS Sportnak az Egyesült Államokban.

A MANTIS Sport immár egy éves ütős sportszereket gyártó és forgalmazó vállalat, alapítója Martin Aldridge, a Dunlop korábbi nemzetközi vezetője. A MANTIS húrokat és gripeket fejlesztett ki, az év második felében újabb termékekkel jelentkezik.

Paul Zalatoris széleskörű iparági ismeretekkel rendelkezik, jelenleg tenisz ruhákat gyárt csapatversenyekre a saját márkája alatt az SSI Tenisznek. Zalatoris több, mint 20 évet töltött el a tenisziparban, dolgozott a Wilsonnal, a Technifibre-ral és a Balle de Match-csal is.

A Zalatoris és Aldridge közötti együttműködésben ki tudják használni erősségeiket, mint az iparági ismerettségeiket, termékfejlesztési, beszerzési, marketing, reklámozási és értékesítési tapasztalataikat.

Zalatoris szerint Martinnak széleskörű termékfejlesztési tapasztalata és teniszipari tudása van. Dolgozott a legjobb tour játékosokkal, edzőkkel, húrozókkal. Zalatoris alig várja, hogy ezt az új márkát fejlessze és az amerikai piacra bevezesse. Előnyként említette a termékek minőségét és árát.

További információért a MANTIS U.S.A-.ról és a termékekről Paul Zalatorishoz fordulhat a paulz.usa@mantis-sport.com címen vagy az 1 630 325-6600-os telefonszámon.


2012. március 21.

A MANTIS Tour 315-ös és 305-ös ütő igen pozitív visszajelzést kapott Stringers World brit kereskedelmi lánctól:


2012. január 17.

Greg Rusedski a márka nagykövete

A MANTIS örömmel jelenti, a korábbi brit világelső, Greg Rudeski a márka nagykövete lett! A MANTIS csapata az első sikeres évet zárta a piacon, és az AEGON MastersTennis Championship hivatalos teniszütő- és labdaszállítója lett.

Rusedski, a US Open döntőse, világbajnoki negyedik helyezett és a brit Davis Kupa csillaga, fontos szerepet fog játszani a jövőbeni termék-fejlesztésekben, tesztelésben.

A wimbledoni negyeddöntős egy MANTIS Tour 305 teniszütővel játszik a Lawn Tennis Association-nél, ahol a tehetségeket segíti napról-napra.

Rusedski, aki a tv-s tenisz szakértőként is dolgozik, így nyilatkozott:

– Örömömre szolgál, hogy csatlakozhatom a MANTIS csapatához a márka nagyköveteként, hiszen ez egy izgalmas, új márka. Az első beszélgetésemen a MANTIS képviselőivel kiderült, a szenvedély, a részletekre való odafigyelés és a tenisz iránti szeretet mozgatja őket. A legjobb ütőről az ember az első percben, ahogy felemeli érzi, hogy jó. Pont ez történt velem és a MANTIS-szal.

A MANTIS nagyon jó fogadtatást kapott mind az Egyesült Királyságban, mint nemzetközi szinten. A termékpolitikájuk és értékrendjük középpontjában a kivételes minőség és az alacsony árak állnak.

Martin Aldridge, a MANTIS alapítója és ügyvezető igazgatója, azt mondta:

– Greg Rusedski, mint a márka nagykövetének szerződtetése elkötelezettségünket bizonyítja az elkövetkező évek fejlesztései, terjeszkedése iránt. Greg szakértői ismereteit és tapasztalatát a professzionális játékban felbecsülhetetlennek tartjuk a fejlesztésekben, hiszen jelenleg is magas minőségű, profi felszerelésekkel bővítjük portfóliónkat.

További információkért a MANTIS-ról és Greg Rusedski-ről,látogasson el a www.facebook.com/mantissports oldalra!

Chicago, Illinois


 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.